Gud er den samme i dag.  

Har du bekendt Jesus som Herre, altså sådan rigtigt?
Har du givet dit liv til Jesus Kristus? Beder du Jesus ind over de situationer, der opstår i dit liv og tør du vente på, at han griber ind? Oplever du tegn, undere og mirakler, som en naturlig del af din hverdag, så har du ikke brug for denne bog.
Men er du kristen og lever i undren og fortvivlelse over, hvorfor løfterne i bibelen ikke rigtig viser sig i dit liv, så giver bogen dig måske de svar, som du søger efter.

Gud er den samme i dag, som der står skrevet.

Det er os kristne, der har bevæget os væk fra troen på Guds kærlighed og Guds almægtighed. Vi kalder os kristne, men vi tror ikke længere på det, vi selv forkynder. Bogen hjælper os tilbage til en levende tro. Tilbage til en overgivelse til vor Herre Jesus Kristus, hvor Hans ord og Hans almægtighed bliver de kristnes virkelighed.

Bogen kan hentes som pdf (Tryk her)

Kommentarer fra læsere: Meget letlæselig, bibeltro, budskabet og profetierne i bogen t er i overensstemmelse med hvad Gud lægger på profeternes hjerte verden over. (Nu forstår jeg hvad jeg ikke forstod før)Tryk her hvis du vil høre omtale af bogen ...
( det tager lige et par sekunder inden den starter)